L’Elx li pega la volta al marcador i es reivindica a Vallecas (2-3)

Els de Pacheta reaccionen en la segona part i consoliden el seu lloc en zona de play-off d’ascens a Primera.

Els futbolistes de l’Elx posen amb samarretes de l’equip femení franjaverd
Els futbolistes de l’Elx posen amb samarretes de l’equip femení franjaverd / la Lliga

L’Elx distancia a un rival directe en la lluita per l’ascens. El triomf contra el Rayo Vallecano suposa un pas endavant per als de Pacheta, que reivindiquen el seu paper d’equip candidat a l’ascens.

La millor opció de l’Elx en la primera part ha sigut per a Óscar. El lateral ha recuperat un baló en zona de tres quarts i davant l’eixida de Dimitriekski ha creuat en excés. Fidel també ho ha intentat des de la frontal, però amb poca convicció.

Unes mans desafortunades de Dani Calvo a l’interior de l’àrea han significat que l’àrbitre decretara penal. Mario Suárez s’ha encarregat de convertir la pena màxima per al Rayo Vallecano. A més, poc després es lesionava Jonathas i no podia continuar. Nino ha entrat en el seu lloc. Tot i això l’equip ha continuat espés durant el primer capítol del partit.

Només iniciar-se el segon acte Fidel ha posat una treta des del cantó al primer pal. El xut de Josema s’ha estavellat al pal. El baló no volia entrar. Era només un avís perquè una cavalcada de Juan Cruz ha possibilitat l’empat. El lateral ha centrat des de línia de fons i Óscar ha rematat tal com li ha arribat l’esfèric al fons de la gàbia.

El Rayo no ha reaccionat. Al contrari, s’ha hipotecat amb l’expulsió d’Isi. L’Elx ho ha aprofitat amb la col·laboració de Dimitrievski. El porter rayista no ha aturat bé una centrada i la pilota li ha caigut de les mans. Pere Milla estava al costat i només ha hagut d’espentar per a desfer l’empat (1-2). Per a arredonir el partit, Dani Escriche ha sentenciat a la contra (1-3), tot i que ha hagut patiment amb el 2-3 de Montiel en la recta final.