L'Elx ja perfila la plantilla de la pròxima temporada en Segona Divisió

Un mínim de sis jugadors ja no tornaran a lluir la samarreta franjaverda

L'Elx perfila l'equip per a la pròxima temporada en Segona Divisió

L'Elx ja dissenya la plantilla de la pròxima temporada en Segona Divisió. Un mínim de sis jugadors de l'actual vestidor ja no tornaran a lluir la camiseta franjaverda. Queda per veure si uns altres dels que acaben contracte, com Gumbau i Palacios, accepten l'oferta de renovació. Tampoc s'hi han pronunciat els dos supervivents de la Segona B, Josan i Verdú. 

El que sí que és cert és que Beccacece vol tindre una base de l'Elx de l'actual temporada en Segona. De moment, el club vol desprendre's dels que han tingut pocs minuts. És el cas de Pape Cheikh, que va vindre el febrer i només ha jugat 35 minuts.

Els cedits Pol Lirola i Álex Collado no hi continuaran. Els dos centrals, Enzo Roco i Lisandro Magallán, s'han acomiadat de l'afició a través de les xarxes. L'internacional xilé ha estat dues temporades en aquesta segona etapa.

L'Elx té interés que continue José Ángel Carmona, cedit pel Sevilla. L'operació és complicada i el club franjaverd hauria d'abonar sis milions d'euros abans del 15 de juny.

Nteka, cedit pel Rayo, ha rebut una oferta del club il·licità, però espera propostes de Primera Divisió. 

També et pot interessar

stats