L'Elx inicia el somni de Primera

Els franjaverd juguen a les 22:00 h a l'estadi Martínez Valero el primer partit de la final per l'ascens contra el Girona.

Els jugadors i el cos tècnic de l'Elx, després de guanyar el Saragossa
Els jugadors i el cos tècnic de l'Elx, després de guanyar el Saragossa / Javier Belver (Efe)

Després d'eliminar el Reial Saragossa, el conjunt de José Rojo Martín, Pacheta, inicia aquest dijous el camí cap a la Primera Divisió amb el duel que, des de les 22:00 h enfrontarà l'Elx contra el Girona a l'estadi Martínez Valero. L'objectiu del conjunt il·licità és no encaixar gol i viatjar diumenge a terres catalanes amb avantatge al marcador o, si més no, amb la porteria a zero.

La il·lusió a la ciutat s'ha estés amb la possibilitat del retorn a Primera Divisió després de cinc anys d'un club que suma 21 temporades en la màxima categoria del futbol nacional amb 98 anys d'existència com a entitat.

L'Elx, que fins i tot ha passat per la Segona Divisió B en aquest últim lustre, afronta amb optimisme i "bogeria", com va qualificar l'estat d'ànim de la plantilla el seu tècnic en roda de premsa, una eliminatòria contra un equip que iniciava la temporada amb un pressupost sis vegades més gran que els de Pacheta.

A més, els precedents dels partits disputats entre l'Elx i el Girona aquesta campanya també conviden a l'optimisme. Al Martínez Valero, el conjunt franjaverd es va imposar per 1 a 0 a l'estadi Martínez Valero i per 0 a 2 a Montilivi.

El partit serà també un duel entre dos golejadors veterans, el capità il·licità Nino, de 40 anys, i Stuani, de 33 anys.

El somni de l'Elx es podrà viure en directe en la ràdio i el web d'À Punt Mèdia des de les 21:30 h.

També et pot interessar

stats