L'Elx aconsegueix guanyar l'Oviedo en un partit marcat per la suspensió del Depor-Fuenlabrada

L'Elx fa els deures i guanya l'Oviedo. Albacete i Lugo aconsegueixen guanyar els seus partits. El Deportivo baixa a Segona B sense jugar.

L'Elx aconsegueix guanyar l'Oviedo en un partit marcat per la suspensió del Depor-Fuenlabrada
L'Elx aconsegueix guanyar l'Oviedo en un partit marcat per la suspensió del Depor-Fuenlabrada

Minuts abans de començar el partit es donava a conéixer que set jugadors i cinc membres del cos tècnic del Fuenlabrada havien donat positiu per coronavirus. L'equip madrileny havia jugat divendres contra l'Elx i, precisament, del seu partit contra el Deportivo de la Coruña en l'última jornada del campionat, depenien les possibilitats d'aconseguir ficar-se en llocs de promoció. El partit entre el Depor i el Fuenlabrada s'ajornava, mentre que resta d’equips es posaven en joc. Així ho havien decidit minuts abans en una reunió la Lliga i el CSD. Molts equips com el Rayo, l’Elx o el Depor publicaven comunicats mostrant la seua contrarietat pel fet que es disputara la resta de la jornada. Precisament tots els partits on es jugaven coses importants es feien a la mateixa hora per a no adulterar la competició. Difícil d'entendre.

L'Elx es posà mans a l'obra des del principi. Sabia que havia de guanyar com fora i després esperar possibles decisions. Moltes especulacions i rumors que no havien d'afectar. Cosa difícil. Nino, molt actiu, buscava la porta asturiana. La defensa li furtava el baló quan anava a rematar. El davanter de Vera llançava desviat en la següent ocasió.

Ivan Sánchez i Josan trepitjaven la porta amb perill. En una d’aquestes ocasions Ivan Sánchez s'inventa una jugada marca de la casa, busca Jonathas i el brasiler avança l'Elx en el marcador. El VAR revisava la jugada, però el gol pujava a l'electrònic. Era el minut 24 de partit.

L'Elx en volia més i Ramon Folch obligava Lunin a aplicar-se a fons per a evitar el segon.

En una jugada desgraciava empatava l'equip asturià. El rebuig d'Edgar Badia l'aprofitava Lolo, quasi sense voler. Tocava avançar-se de nou.

En la represa, al primer minut, gran jugada de Pere Milla que no arriba a empentar Jonathas. El baló es desviava després de tocar amb el taló del porter. L'Oviedo quan arribava a la porta de l'Elx creava perill. L'Elx es partia i no es trobava còmode.

Ivan Sánchez es tirava l'equip a l’esquena. Cada aparició era perill per al rival. Víctor, la brúixola, amb la dreta obligava Lunin a enviar a córner. En la contra Saúl Berjón envia als núvols. L'Oviedo perdonava l'Elx. Qui perdona, acaba perdent. Andoni que havia eixit dos minuts abans centrava medit perquè Pere Milla rematara de cap i fera impossible l'arribada del porter de l'Oviedo. Era el minut 80, l'Elx tornava a avançar-se i tocava patir perquè els tres punts no s'escaparen del Martínez Valero.

Sembla que açò no s'ha acabat. Veurem el que decideix Tebas i la Lliga de Futbol Professional.

També et pot interessar