L'Elx goleja i es posa segon

Els de Pacheta s´afiancen en els llocs que donen accés a la promoció d´ascens després de guanyar 3-0 al Cornellà.

Els de Pacheta s´afiancen en els llocs que donen accés a la promoció d´ascens després de guanyar clarament al Cornellà 3-0. El tècnic Pacheta suma set punts de nou possibles i agafa la segona plaça del grup en derrotar un rival directe com el Cornellà i aprofita que el Vila-real B no va puntuar en la visita a Mestalla.

L´Elx intenta assegurar la fase de promoció d´ascens, una situació que té molt complicada l´Hèrcules, que ha perdut de penal en el minut 90 en contra el Peña Sport, fruit d´un polèmic penal.

Els dos equips que van jugar dimecres la Copa Federació han acusat l´esforç i han perdut en els partits que jugaven fora de casa. L´Ontinyent ha caigut per la mínima davant el Badalona. El conjunt escapulat s´ha aprofitat d´una errada en la zona de rereguarda.

El Deportivo Aragó portava onze jornades sense guanyar i de manera sorprenent i per la mínima ha deixat l´Atlètic Saguntí sense puntuar.

Quan resten 8 jornades per a acabar la Lliga, tres equips valencians ocupen les places de la sèptima a la novena posició. Són: Mestalla, Ontinyent i Hèrcules. L´Atlètic Saguntí figura en el lloc onze.

En la lluita per fugir de la zona de descens es troba l´Alcoià. Porta dos punts de nou possibles des que es va fer càrrec de l´equip el tècnic Mario Barrera. La igualada a un al camp de l´Olot el manté el 14 en la classificació i a 4 punts de la zona de descens. 

També et pot interessar

stats