L'Elx en la final d'ascens a Segona Divisió

Els il·licitans han derrotat hui l'Spòrting B a Mareo per 1-2.

La plantilla de l'Elx celebra un gol
La plantilla de l'Elx celebra un gol / Elx C.F.

L'Elx estarà en la final per a l'ascens a Segona Divisió. Els de Pacheta han eixit a la gespa amb la intenció de resoldre ràpidament el partit i l'eliminatòria i finalment ho han aconseguit amb un resultat global de 4- 2 .

El domini dels il·licitans, tot i gaudir de nombroses ocasions de cara a porteria, no s'ha materialitzat en gols fins al tram final del partit.  Al minut 7, Manu ja havia tingut la primera ocasió. L'Elx ha mantingut la possessió del baló i els locals no acabaven de trobar el lloc al camp.

En la segona part, l'Elx ha seguit amb la mateixa dinàmica de la primera, però l'Spòrting ha eixit amb una altra cara. De tota manera, les millors ocasions han sigut per als elxans. Al minut 54 Carlos Cordero ha salvat sobre la línia un remat de Javi Flores. Al 68, una doble ocasió de Seri i Javi Flores, i al 70 un remat al pal de Verdú, han tornat a posar l'avantatge a l'abast.

Però ha sigut l'Sporting qui s'ha avançat en el marcador amb un gol al minut 75 d'Alberto Cayarga, que en aquest moment, eliminava els il·licitans.

L'Elx ha reaccionat bé i Nino ha tornat a aparéixer per a ser de nou l'heroi dels visitants. El jugador ha celebrat el 38 aniversari amb l'empat en el 85, que tornava a posar-los per davant en l'eliminatòria. Sory ha tancat el partit  i el pas a la final per l'ascens, en el descompte.

Ara només queda una eliminatòria per a ratificar la presència en la categoria de plata del futbol espanyol la pròxima temporada.