L'Elx empata en el retorn a la categoria de plata

El conjunt franjaverd aconsegueix el primer punt davant el Granada al Martínez Valero.

El conjunt franjaverd aconsegueix el primer punt davant el Granada al Martínez Valero
El conjunt franjaverd aconsegueix el primer punt davant el Granada al Martínez Valero / LFP

Després de jugar la temporada passada en Segona Divisió B, l'Elx torna a la categoria de plata del futbol espanyol. El debut ha sigut davant el Granada en el seu camp, l'estadi Martínez Valero.

L'equilibri al marcador es reflectia en el terreny de joc, on els dos equips s'apropaven a la porteria contrària sense excessiva verticalitat i rapidesa per a poder crear jugades perilloses.

Al quart d'hora de partit es produïa una acció polèmica sobre el davanter Sory Kaba i l'Elx reclamava penal. Però l'arbitre Varón Aceitón no concedia la pena màxima. Als díhuit minuts, Nico Aguirre ha fet una dura entrada i l'arbitre li ha tret la tarjeta groga.

Al llarg de la primera part hi han hagut diverses ocasions per al conjunt local. Josan ha protagonizat dos de les millors accions ofensives per al conjunt de Pacheta. El primer intent, al minut 29, ha acabat a les mans del porter del Granada, Rui Silva, mentre que el segon tir se n'ha anat fora de la porteria. El partit ha arribat al descans sense moures el marcador.

En la segona part, al minut 18, Pacheta ha fet un doble canvi i han abandonat el terreny de joc Josan i Sory Kaba. En el seu lloc han entrat Benja i Nino, qui ha rebut una gran ovació de l'afició. El tercer canvi al conjunt il·licità ha arribat als pocs minuts quan Chuca ha entrat per Xavi Torres.

La calor i la falta de ritme ha marcat l'últim tram d'un partit que ha acabat sense gols. Tot i això, els franjaverds han sumat el primer punt del campionat.

També et pot interessar

stats