L'Elx empata sense gols contra el Deportivo

Partit sense dominador clar, on l'Elx i el Deportivo han desaprofitat les poques ocasions de gol de què han disposat.

Empat sense gols al Martínez Valero
Empat sense gols al Martínez Valero

Elx i Deportivo han empatat sense gols en el partit corresponent a la jornada 41 de Lliga que es va ajornar el passat cap de setmana per la mort en accident del jugador de l'Extremadura, José Antonio Reyes. Amb aquest punt, l'Elx en suma 55 i ocupa l'onzena posició a la taula classificatòria.

A l'inici del partit, l'Elx ha sigut més incisiu. El conjunt il·licità aconseguia intimidar la porta del Deportivo amb facilitat, però les jugades de perill no es materialitzaven en gol. Qui més a prop ho ha tingut ha sigut Josan, als minuts 9 i 24, però la pilota ha eixit lluny de les xarxes de la porta defesa per Dani Giménez. El Deportivo també ho ha intentat en els primers 45 minuts, però al termini del primer temps, el marcador ha continuat sense inaugurar-se.

Mateixa tònica ha tingut la segona part, però ara ha sigut el Deportivo qui més ha pressionat la porteria de José Juan. El minut 62 ha sigut clau, amb dues errades consecutives de l'equip corunyés, primer un remat de cap al travesser de Carlos Fernández i, tot seguit, altre remat de Fede Cartabia amb l'esquerra. La resposta de l'Elx ha vingut cinc minuts més tard, al 67, amb un remat de Javi Florés, que ha eixit per dalt de la porta del Deportivo.

Carlos Fernández, altra vegada de cap, l'ha tinguda al minut 91 per al Deportivo, però el seu remat ha tornat a eixir fora. No hi ha hagut temps per a més i el partit ha finalitzat tal com havia començat, amb empat sense gols.

També et pot interessar

stats