L'Elx empata a casa del líder

Amb l'empat sense gols al Ramón de Carranza, l'equip de Pacheta suma sis partits sense perdre.

La Liga Smart Bank
La Liga Smart Bank

En un partit molt igualat, amb ocasions de gols i joc ofensiu per part dels dos equips, ni l'Elx ni el Cadis aconseguiren trencar l'empat a 0 en el marcador. Un resultat que, permet a l'equip de Pacheta sumar sis jornades sense perdre i situar-se en seté lloc a la classificació a només dos punts dels llocs de promoció a Primera Divisió.

El conjunt il·licità manté la regularitat mostrada les últimes setmanes i, a l'estadi del líder, va ensenyar les seues credencials per a poder lluitar pels llocs capdavanters de la categoria de plata.

Tot i la prudència del seu tècnic i el canvi accionarial de l'entitat aquesta setmana, el joc de l'equip continua oferint una fèrria defensa i verticalitat en el seu joc, unes característiques que estan reflectint-se en els marcadors de l'Elx en aquest tram de competició.

L'Elx no perd des del 27 d'octubre, data en què va caure per 2 gols a 0 a Osca contra el conjunt aragonés. Des d'aleshores, els il·licitans sumen 3 victòries i 3 empats. Han anotat 13 gols en sis partits i han encaixat 7 gols, a més han aconseguit no encaixar cap gol els últims dos partits.

Amb 28 punts en la classificació, diumenge els homes de Pacheta rebran al Martínez Valero el conjunt de Las Palmas, equip amb què es troben empatat a punts en la classificació. Serà una nova oportunitat per a conéixer els objectius de l'equip franja-i-verd aquesta temporada.

També et pot interessar

stats