L'Elx, a donar la sorpresa contra un Barça sense Messi

El conjunt il·licità acumula tres mesos sense guanyar i els blaugrana acumulen tres victòries consecutives en Lliga.

L'Elx tractarà d'aprofitar el bon moment de Josan per a fer-li mal al Barça
L'Elx tractarà d'aprofitar el bon moment de Josan per a fer-li mal al Barça / Efe.

L'Elx rep aquest diumenge el Barcelona en un partit en què l'equip il·licità pretén aprofitar l'absència de l'argentí Leo Messi i l'esgotament del rival, que ha disputat tres pròrrogues en només deu dies, per a frenar la seua caiguda i escapar de la zona de descens.

El conjunt local, que suma ja tres mesos sense guanyar, arriba al partit rearmat d'efectius després de refer-se els lesionats i sancionats. L'entrenador de l'equip, Jorge Almirón, recupera el migcampista Iván Marcone, sancionat la passada jornada, i Nuke Mfulu, Luismi Sánchez, Dani Calvo i Tete Morente, que ja han superat diferents problemes físics. Les úniques absències per lesió són l'extrem Fidel Chaves i el davanter Guido Carrillo.

Malgrat la baixa per sanció de la seua estrela, el Barcelona espera prolongar la ratxa de tres victòries consecutives en la Lliga i sumar un altre triomf en la seua visita al Martínez Valero, on no perd des de fa 46 anys.

El Barça arriba després de la derrota contra l'Athletic Club en la final de la Supercopa d'Espanya, on va ser expulsat Messi, i de classificar-se, no sense patir, davant el Cornellà per als huitens de la Copa del Rei. L'equip entrenat per Koeman s'enfrontarà en aquesta eliminatòria al Rayo Vallecano, equip que justament va eliminar l'Elx del torneig del KO.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 16:15 h, amb la narració de Raül Pina i els comentaris de Manu Herrera.

També et pot interessar

stats