L'Elx es doctora a Almeria amb un triomf de prestigi (0-2)

Els franjaverds aprofitaren la superioritat numèrica per a sumar tres punts gràcies als gols de Fidel i Pere Milla.

Fidel celebra el primer gol
Fidel celebra el primer gol / La Liga SmartBank

L'expulsió de Darwin Núñez ha sigut clau perquè l'Elx abastara una victòria en els Jocs del Mediterrani. És la primera del 2020. Els franjaverds han aprofitat aquesta circumstància per a superar un dels candidats a l'ascens. Gonzalo Villar s'ha quedat fora de la citació i el seu futur està lluny del Martínez Valero.

Durant la primera part l'Almeria ha portat la iniciativa. La capacitat en atac ha quedat contrastada amb tres opcions per a Darwin Núñez. L'uruguaià s'ha trobat primer Edgar Badia i posteriorment no ha encertat a situar dues clares rematades entre els tres pals. La resposta de l'Elx ha vingut en una acció de Yacine que, a soles davant Fernando, ha xutat desviat.

Un contraatac de l'Elx ha propiciat una superioritat numèrica de jugadors franjaverds en territori almerienc. La passada de la mort de Josan ha provocat que Mara tombara a l'interior de l'àrea Ramón Folch. Fidel ha llançat el penal i Fernando ha endevinat el costat pel qual anava el baló. Abans del descans l'Almeria s'ha quedat amb deu jugadors. El davanter Darwin Núnez ha vist la segona groga. Això ha significat tindre un efectiu més en la resta del partit.

En el segon acte els de Pacheta no s'han accelerat. Amb tranquil·litat han buscat la zona de finalització. Una associació en atac ha suposat el primer gol. Yacine ha assistit en el segon pal a Fidel, qui només ha hagut d'espentar al fons de la xarxa. En les acaballes, Pere Milla ha rematat de cap i ha dictat sentència el partit.

També et pot interessar

stats