L'Elx demana que es resolga immediatament la promoció d'ascens a Primera

L'equip il·licità acusa el Fuenlabrada de ser responsable de paralitzar la competició.

L'Elx demana que es resolga immediatament la promoció d'ascens a Primera
L'Elx demana que es resolga immediatament la promoció d'ascens a Primera

El final de la lliga en Segona Divisió continua sense resoldre's. El cas Fuenlabrada esclatava el passat 20 de juliol, el dia en què havia de celebrar-se l'última jornada de la Lliga. El conjunt madrileny detectava els primers positius per coronavirus, però tot i això, va viatjar a la Corunya per a jugar contra el Deportivo, un enfrontament que finalment no es disputaria.

L'última decisió, proposada per la Federació de Futbol, complica encara més tota la situació. En una carta dirigida a La Lliga, al Comité de Competició i als clubs implicats, demana l'ampliació de la Segona Divisió a 24 equips, el que seria una mesura excepcional per a afrontar la pròxima temporada.

Enmig de tot es troba l'Elx, un dels grans perjudicats, que continua entrenant-se sense saber si jugarà o no el play-off.

Aquest diumenge, en un comunicat molt contundent, l'equip franjaverd ha demanat que es resolga immediatament la situació i ha instat a posar ja una data per a jugar la promoció d'ascens a Primera. L'equip il·licità assegura que ha sigut el gran perjudicat d'aquest final de lliga. A més, amb paraules molt dures, l'Elx titla la conducta dels madrilenys de “flagrant” i “negligent” i es queixa que encara existisca la possibilitat que es dispute el partit Deportivo-Fuenlabrada.

El Fuenlabrada lamenta el comunicat de l'Elx

El Fuenlabrada continua la guerra de comunicats. Aquest diumenge de vesprada ha anunciat que "es reserva el dret a emprendre accions legals contra l'Elx CF" per acusar l'equip madrileny d'"infractor" i de conductes "negligents" quasi de "dol". Així, en el text lamenten el comunicat que l'Elx ha fet aquest diumenge.

Per últim, el Fuenlabrada ha mostrat la comprensió amb els jugadors i cos tècnic de l'Elx pel fet que "no hi haja encara cap solució a un problema generat per una pandèmia mundial", un problema, han afegit, del qual l'equip madrileny "també som víctimes" i que pensen que se solucionarà "amb la disputa del Deportivo-Fuenlabrada".

També et pot interessar

stats