L’Elx deixa escapar 2 punts davant l’Alcorcón (1-1)

Les nombroses arribades de l’Elx en la segona part s’han quedat sense premi.

Els jugadors de l’Elx celebren el gol de Dani Calvo
Els jugadors de l’Elx celebren el gol de Dani Calvo / La Liga.

La capacitat ofensiva de l’Elx va a més en la competició. La generació d’accions en la zona de tres quarts és una constant als darrers partits, però la definició no està del seu costat. Així ha sigut la seqüència davant l’Alcorcón. Els de Pacheta han tingut moltes oportunitats i s’han trobat bé amb els pals o amb el meta Dani Jiménez. Cal recordar que l‘Alcorcón encara no ha perdut lluny del seu estadi aquesta temporada. 

Els madrilenys han donat el primer esglai en un xut de Pomares, que ha tingut com a protagonista Edgar Badia. El meta ha salvat els mobles. En les primeres jugades l’Elx ha tirat mà de l’estratègia. Les faltes laterals han donat pas a ocasions com la de Fidel, que ha estavellat un baló de falta directa a la creuera. Ha sigut la primera declaració d’intencions dels il·licitans. Poc després, el mateix Fidel ha botat altra falta i ací ha vingut el gol. Primer Ramón Folch ha cabotejat al travesser i el rebuig ha caigut al cap de Dani Calvo. El central ha pentinat finalment a la gàbia. 

L’inici de la segona part no ha sigut el millor per a l’Elx. En la primera acció l’Alcorcón ha equilibrat el compromís. Pomares li ha guanyat l’esquena a l’interior de l’àrea, i ha creuat el baló davant l’eixida d’Edgar Badia. A partir d’ací han començat a succeir-se les ocasions de l’Elx. Ramón Folch, Josan, Yacine... Cap d’ells ha superat els reflexos de Dani Jiménez. Fins i tot, l’Alcorcón ha pogut aguantar amb un efectiu menys –com a conseqüència de l’expulsió de Laure per roja directa– els darrers minuts quan els de Pacheta posaven setge al rival. 

Ara toca pensar en la Copa del Rei. Dimecres l’Athletic Club visita el Martínez Valero que ha de ser una gran festa per als aficionats de l’Elx. 

També et pot interessar