L’Elx debuta en pretemporada amb una còmoda victòria

Els de Pacheta s’imposen sense massa problemes per 0 a 3 a l’Athlètic Torrellano.

L'Elx, aquest divendres al camp de l’Athlètic Torrellano
L'Elx, aquest divendres al camp de l’Athlètic Torrellano

L’Elx ha arrancat els partits de pretemporada aquest divendres al camp de l’Athlètic Torrellano imposant-se per 0-3 sense dificultats. Típic partit d’estiu amb un equip local molt il·lusionat i que va mantindre la porta a zero fins el minut 43, quan Nino ̶ com sempre ̶ obria el marcador en col·locar de manera impecable un dispar apegat al pal dret de Dudu.

Els il·licitans, als que els falta ̶ evidentment ̶ rodatge, van eixir al terreny de joc espessos, però a poc a poc i amb el pas dels minuts, la maquinària de Pacheta va guanyar ritme i es va posar a to, amb dos jugadors destacats en atac: l’etern Nino, i també Iván Sánchez, per la banda dreta, que aportaren mobilitat i opcions de perill per al seu equip.

Pacheta complia amb la seua tradició particular i treia de bon començament els seus jugadors titulars en el primer amistós de l’any. En la segona, eixien deu jugadors de refresc, i en el minut 75, el porter Satoca entrava per Badia, quasi inèdit.

Entre els nous, els fitxatges: Manu Justo (que presumiblement serà cedit), Folch (ve de l’Oviedo) i els dos homes cridats a ̶ de moment ̶ aportar un important toc de qualitat a la plantilla: el francés Nuke Mfulu i el fill pròdig, Fidel. Tots tingueren una bona actuació, especialment Fidel, molt bé de forma i molt incisiu per la banda esquerra per on va desbordar contínuament la defensa del Torrellano. Pel que fa Mfulu, es posicionà al mig del camp per a repartir joc amb un toc de baló rapidíssim i amb molta presència física. Folch, per la banda dreta i acompanyant el davanter Claudio Medina, feia el 0-2 a les acaballes del partit, mentre que Manu Justo de cap arredonia el marcador quan faltaven tres minuts per a la finalització del partit i amb un Torrellano esgotat.

El següent partit de pretemporada, aquest dissabte 20 de juliol, a les 19 hores contra la Unió Esportiva Il·licitana, a la ciutat esportiva Díaz Iborra d’Elx.

També et pot interessar