L'Elx comença la pretemporada amb cinc cares noves

Pacheta ha dissenyat un pla d'entrenaments sense concentracions.

El migcampista francés ha conegut  els companys.
El migcampista francés ha conegut els companys.

La plantilla de l'Elx, amb els cinc fitxatges, s'ha presentat hui al vestidor de l'estadi perquè Pacheta els done la benvinguda. Demà tindran les proves físiques i mèdiques. A continuació el tècnic de l'Elx farà la primera roda de premsa del curs.

El conjunt franjaverd va començar a moure fitxa el 14 de juny i en quatre dies va fer oficials tres fitxatges. Fidel Chaves ja va estar en l'Elx la temporada de l'ascens a Primera. A l'endemà va fer oficial la incorporació de Pere Milla i el 17 de juny s'anunciava l'arribada del francés Omenuke. Ramon Folch i el jove Manu Justo foren els següents, encara que aquest últim podria eixir cedit si Pacheta ho decideix després de provar amb ell en les primeres setmanes de pretemporada.

El president de l'Elx, que hui ha estat en la presentació oficial de les equipacions, s'ha referit a la possibilitat d'incorporar jugadors a curt termini. "De moment esperem que "abaixe la bromera". Hi ha equips amb poder econòmic molt superior al nostre i estan menejant el mercat amb ofertes molt altes. Nosaltres hem d'esperar. Farem una plantilla competitiva."

També et pot interessar