L'Elx celebra amb victòria el partit 400 de Nino

Tercera victòria consecutiva de l'Elx a casa, en aquesta ocasió contra l'Alcorcón (3-1).

Nino, l'etern capità de l'Elx
Nino, l'etern capità de l'Elx / LaLiga

El Martínez Valero ha gaudit d'un nou triomf de l'Elx, que comença a deixar molt lluny la zona de descens. El 3-1 contra l'Alcorcón certifica que l'equip ha trobat la millor versió a casa.

Ha sigut un partit còmode perquè el rival pràcticament no ha donat problemes a Édgar Badia. Yacine ha sigut un altre element clau, amb una gran actuació. En el primer gol ha assistit a Josan. Poc després ha provocat el penal, que ha convertit Xavi Torres. Ja en la segona part, ha forçat una falta a la frontal, que Gonzalo Verdú ha transformat de manera magistral.

Els franjaverds han celebrat també el partit número 400 de Nino amb la samarreta de l'Elx. El davanter de Vera és tota una llegenda i una institució per a l'il·licitanisme. Aquesta és l'onzena temporada que competeix en l'equip que li va atorgar l'oportunitat de debutar en el futbol professional. Hui era un dia especial: per això els aficionats, en el minut 7, coincidint amb el dorsal que porta a l'esquena, li han tributat una gran ovació.

La pròxima jornada l'Elx viatjarà a Las Palmas de Gran Canaria. Pacheta no podrà disposar de dos jugadors importants, per sanció: Iván Sánchez i Xavi Torres. Això sí, recuperarà Manolín Sánchez i Alexander.