L'Elx cau en una mala segona part

Un gol de Marcos André a l'inici del segon acte, decisiu.

L'Elx cau en una mala segona part
L'Elx cau en una mala segona part

L'Elx ha tornat a entropessar lluny del Martínez Valero. Com ja li va passar a Ponferrada, els de Pacheta no han pogut sumar cap punt a Anduva, davant d'un CD Mirandés que ha sigut superior, sobretot en la segona part. El gol de Marcos André en l'inici del segon període ha facilitat el treball dels burgalesos. Mentrestant, l'Elx no ha pogut crear moltes ocasions, tot i ser dominador del baló i del joc durant gran part de l'enfrontament.

Porteria a zero, i a intentar trobar una ocasió per a sumar la victòria. Aquesta és la consigna de José Rojo, Pacheta, per al partit de l'Elx al difícil camp d'Anduva i contra un equip antipàtic, corretjós. La pilota, un poc més en propietat dels burgalesos, però l'equip franjaverd ha fet honor a l'ideari del seu tècnic: "Martell, martell i martell", com deia en la roda de premsa prèvia al partit.

En aquest context, les accions a pilota parada semblen fonamentals. Gonzalo Verdú ha tingut la més clara, a la treta d'una falta des del mig del camp. El central toca lleugerament el baló, però la pilota se n'ha anat desviada. Alguna contra sense rematada, i alguna arribada dels rojos a la porta de San Román, a Anduva porter titular.

Desapareguts després del descans

En la segona part, l'Elx ha desaparegut. Probablement perquè el Mirandés s'ha avançat molt prompte, als 9 minuts de la represa, en una acció aïllada, en un córner on Marcos André ha superat la defensa. Al conjunt de Pacheta li ha costat posar-se novament en el partit. El tècnic ha fet un triple canvi, amb el golejador Nino al camp, per canviar el ritme de l'enfrontament. Només el veterà davanter ha pogut marcar en una acció individual en el minut 60, en què ha rematat des de la llarga distància, però el baló se n'ha anat desviat.

L'Elx s'ha bolcat damunt de l'àrea dels burgalesos, però sense claredat, i ha permés que el Mirandés, a la contra, creara perill. També en accions a pilota parada. En el minut 70, els rojos han enviat un baló al pal. I San Román ha sigut decisiu perquè el Mirandés no tancara el partit i ha permés que l'Elx haja pogut lluitar per la victòria fins al final.

També et pot interessar

stats