L'Elx cau a Osca i es complica la vida (3-1)

Pacheta guanya el pols a Escribá i els franjaverds cauen a la zona de descens a Segona

Els jugador de l'Osca celebren un dels gols
Els jugador de l'Osca celebren un dels gols / La Liga
Natxo Lara
09 d'abril 2021 - 23:41

No era una final, però quasi. L'Elx ha patit una derrota dolorosa contra un rival directe que ix del descens a costa dels franjaverds, li guanya el goal-average, confirma una gran ratxa i amb un jugador que marca gols a parells: Rafa Mir. Res no és definitiu, queden molts punts en joc i el resultat és enganyós, però el ben cert és que l'Elx arriba tocat al tram final de la competició.

El partit començava atropellat i amb dos gols en cinc minuts. Sense temps per a organitzar-se al terreny de joc, l'Osca s'avançava. Córner que trauen en curt, centrada mil·limetrada de Ferreira i l'exvalencianista Rafa Mir caboteja dins la porta. Golàs d'un davanter centre de raça criat al planter taronja i que està en absoluta ratxa amb 12 dianes en aquesta Lliga.

Es trencava el partit, però per sort, l'Elx reaccionava rapidíssimament. En la mateixa jugada de la treta del mig del camp, Barragán progressava per la banda dreta fins que centrava en línia de fons perquè anotara en pròpia meta el central Vavro.

No guanyaven per a sobresalts els jugadors de l'Elx. Uns quants minuts després Alberola Rojas xiulava penal a Mojica, que destabilitzava Pedro López. Després de consultar el VAR, anul·lava la pena i decretava falta de Sandro sobre Barragán. Eren els minuts més intensos del partit. Pacheta i Escribano tractaven de temperar el joc dels seus equips en un dels partits més bojos de la temporada. Però al 30, de nou, l'Osca s'avançava. Xut enverinat des de lluny de Sandro que bota a destemps un metre abans de Badia i que es cola sense que el porter il·licità poguera aturar ni rebutjar la pilota. Mala sort. Amb ímpetu i més cor que cap per part de l'Elx a l'atac, amb sensació de perill i amb una ocasió clara de Verdú en cabotejar alt una treta de cantonada. Així s'arribava al descans.

L'Osca, en ratxa

L'equip aragonés, amb el marcador a favor, en la segona meitat ha estat molt intel·ligent i ha sabut dominar i controlar el partit en tots els aspectes, sobretot el ritme. L'Elx ho ha intentat de totes les maneres, amb Fidel i Mojica per les dues bandes i també amb ocasions. La més clara, de falta directa, de Rigoni, que desviava de manera heroica el porter Andrés Hernández. L'Elx volia l'empat, però es repetien les malediccions. Enèsima lesió muscular de Guido Carrillo, rellevat per Nino 15 minuts abans del final.

Ja a les acaballes, una altra de les mans involuntàries dins de l'àrea que uns xiulen i uns altres no. Aquesta vegada l’àrbitre, a instàncies del VAR, interpretava l’acció de Mojica com a penal. Rafa Mir, de nou, feia el doblet anotant sec i dur per davall del cos de Badia, que havia endevinat la direcció de la pilota pel costat esquerre. No hi hagué temps per a més. Els d'Escribá tornen als llocs de descens, una zona que no ocupaven des del 7 de març.

També et pot interessar

stats