L'Elx cau contra el Newcastle sub 23 en el primer amistós de pretemporada

Moltes proves de Francisco, que ha comptat amb 3 jugadors del planter

Moments abans del xiulit inicial
Moments abans del xiulit inicial / Elx CF

El conjunt de Francisco Rodríguez ha començat amb mal peu la pretemporada, en perdre per 1 gol a 2 en partit disputat al complex esportiu d'Algorfa, al Baix Segura contra el Newcastle sub 23 anglés. 

L'entrenador andalús ha fet moltes proves i ha tret dos equips totalment diferents en cadascuna de les dues parts, donant l'oportunitat a jugadors com ara Mourad, Salinas, Bane, Carles i Rodri. 

Es tracta del primer assaig de la pretemporada i s'ha disputat a 35 graus de temperatura. Francisco s'havia pres seriosament l'encontre, tot i que el rival era més modest. L'Elx ha acusat la falta de minuts i s'ha vist sorprés pels anglesos, que s'han avançat en el 49 per obra de Ndiweni, que ha superat Werner em un mà a mà. L'empat franjaverd ha estat cosa de Tete Morente, que ha tret de cantó i un jugador del Newcastle ha rematat involuntàriament al fons de la xarxa.

Pocs minuts després, els anglesos han rematat la faena amb gol de Nathan, de tir ajustat a la porta de Werner. No hi ha hagut temps per a més.

El següent amistós es disputarà dimecres 20 de juliol al Pinatar Arena contra el Vila-real B.

També et pot interessar

stats