L'Elx cau per la mínima contra el Deportivo de la Corunya (0-1)

Els de Pacheta no han sabut traure profit de la superioritat numèrica durant 45 minuts.

El davanter de l'Elx, Jonathas, lluita per un baló dividit
El davanter de l'Elx, Jonathas, lluita per un baló dividit / Elx CF

Ha sigut un duel d'urgències al Martínez Valero. Uns, els franjaverds, amb la intenció de fer un pas avant en les aspiracions per a ascendir a Primera Divisió. Els altres, els blanc-i-blaus, amb l'objectiu d'agafar un poc d'aire en la seua lluita particular per a fugir del descens. Al remat, els visitants s'han emportat els tres punts.

I això que l'Elx ha jugat amb un efectiu més durant bona part del partit: a la mitja hora de joc, l'expulsió de Gaku per una forta entrada a Josan ha obligat l'equip de Fernando Vázquez a apel·lar a l'heroica en defensa i a esperar la seua oportunitat per a sorprendre l'Elx, que tot i la superioritat numèrica i la possessió de baló, no ha creat clares ocasions de gol.

Poc després que el jugador japonés del Deportivo haja vist la targeta roja, l'Elx s'ha avançat en el marcador amb gol de Jonathas, que finalment s'ha anul·lat per fora de joc. L'equip il·licità, ha acabat tancant el conjunt gallec servint de balons al davanter brasiler, però sempre de manera estèril.

En la segona part, Pacheta ha modificat el sistema de joc recuperant la defensa de quatre però el punt de mira ha continuat estant desviat. Tot el contrari que el Deportivo, que amb els canvis de refresc de Mollejo i Vallejo ha sabut colpejar en l’única oportunitat que ha tingut al contraatac: Merino ha guanyat una pilota dividida a Tekio i ha obert a Mollejo, qui ha centrat des de la banda perquè Vallejo, de cap, haja marcat el 0-1 des de dins de l'àrea menuda.

Pacheta ha reaccionat donant entrada a l'artilleria amb Nino i Escriche, però lluny d'aconseguir una reacció positiva, l'Elx ha equilibrat les forces amb l'expulsió de Tekio per doble groga a 12 minuts de la fi dels 90 reglamentaris.

D'ací al final del partit, els jugadors locals Josan i Escriche han tingut l'empat a l'abast, però les ocasions més clares han sigut en el descompte per al Deportivo. Amarg resultat per a l'Elx, que tot i la derrota per 0-1 continua en posicions de play-off d'ascens en espera del que facen els rivals directes.