L'Elx cau de forma cruel a Vallecas

Un gol d'Unai López en el minut 95 deixa sense premi el bon treball defensiu dels franjaverds

CRÒNICA WEB ELX
03 d'octubre 2022 - 23:08

Tete Morente ha tingut en el 94 el gol de la victòria. Un minut després, Unai López agafava un baló en el balcó de l'àrea i amb una gran volea posava el 2-1 definitiu en un partit en què, si bé els madrilenys han sigut superiors en gran part d'ell, també és cert que el treball de l'Elx, controlant un equip tan ofensiu sobretot al seu camp de Vallecas, ha deixat sense premi els de Francisco, necessitats tant de punts com d'ànims.

Domini i gol de Boyé

El Rayo, com es preveia, ha eixit en tromba. L'Elx ho ha passat malament (7 córners en contra i 13 xuts a porteria en la primera part). Però la primera ocasió del partit l'han tingut els franjaverds amb una genialitat de Lucas Boyé que, des de trenta metres i tal com li venia va intentar sorprendre Dimitrievski que estava avançat. El domini madrileny era absolut, però ha sigut l'Elx el que s'ha avançat. Lucas Boyé ha fet el primer gol aquesta temporada en rematar de cap el primer i únic córner de l'Elx en el primer acte.

La sort del conjunt franjaverd s'ha acabat en el minut 38 quan un xut de Sergio Camello des de la frontal ha tocat en el debutant Fede Fernández, que ha desviat el baló i Edgar Badia no ha pogut evitar el gol.

Els millors minuts de l'Elx

La segona part ha sigut una altra història. El Rayo ha baixat la intensitat. L'Elx ha començat a tindre més presència en camp contrari. Domingo Quina i Pol Lirola s'han deixat veure. Ha entrat Pere Milla pel portugués buscant més definició per a aconseguir la victòria.

Amb el canvi, l'Elx ha perdut presència, i el partit ha passat a ser dominat novament del Rayo, però sense molta profunditat. Només dos llançaments d'Isi des de la llarga distància, han posat en problemes Badia. L'Elx, conscient que el punt té un valor anímic important, ha dedicat els últims minuts a defendre l'empat. Però, en l'afegit, Tete Morente, que ha eixit per Lucas Boyé, ha tingut el gol de la victòria. I en el 95, Unai López ha marcat el gol de la victòria (2-1) amb una volea des de la frontal. L'Elx que continua una vegada més sense guanyar el primer partit.