L'Elx agafa aire contra el cuer

Victòria contra un Nàstic de Tarragona que ha jugat amb un futbolista menys des del minut 28.

Iván Sánchez torna a ser fonamental en l'Elx
Iván Sánchez torna a ser fonamental en l'Elx / EFE

L'Elx ha aconseguit una important victòria al Martínez Valero contra el cuer de la categoria, el que permet als de Juan José Rojo Martín 'Pacheta', amb 24 punts, evitar la zona de descens. Iván Sánchez, l'autor de l'únic gol del partit s'ha retirat lesionat del terreny de joc.

L'Elx, que per altres resultats ha començat el partit en llocs de descens a Segona B, ha començat buscant la victòria des de l'inici amb bones ocasions, com un xut de Javi Flores al minut 7 que ha obligat a estirar-se a Barragán, el porter dels de Tarragona. Igualment, una cabotada del mateix Flores, que se n'ha anat fora per poc, o una pilota molt clara que Alexander ha deixat per a Sory Kaba i que el davanter no ha pogut rematar en posició franca.

Tot i el domini, el Nàstic ha creat ocasions per a avançar-se en el marcador. Luis Suárez feia una gran jugada individual i Edgar Badia, el porter que ha fitxat del Reus en el mercat d'hivern, feia la seua primera gran parada en el partit. En el minut 28, Fali ha increpat l'àrbitre i ha sigut expulsat amb targeta roja directa. Però, tot i la superioritat numèrica, l'Elx ha patit fins al descans. El Martínez Valero ha vist, fins i tot, com Manu Barreiro enviava una pilota al pal esquerre de la porteria il·licitana.

Les sensacions no eren bones i Pacheta ha fet un doble canvi després del descans. Entraven en el terreny de joc Benja i Josan per Xavi Torres i Nacho Gil. Una decisió buscant el gol de l'Elx que li ha eixit bé al tècnic. En el minut 59, Iván Sánchez, que estava sent el millor del partit ha obert el marcador. Una jugada marca de la casa des del lateral dret de l'àrea amb un llançament creuat impecable. Només 2 minuts després Sory Kaba, que no ha tingut el seu millor partit, enviava un baló al pal.

Precisament l'autor del gol, Iván Sánchez, havia d'abandonar el terreny de joc lesionat en el minut 72. Però amb el partit controlat, tot i l'estret avantatge, el Nàstic ha patit jugar amb 10 tants minuts i no ha pogut crear bones opcions per a empatar el partit. La victòria deixa respirar un equip que passa de colp a la posició 13 de la classificació en una competició molt ajustada per la zona baixa.

També et pot interessar

stats