L'Eldenc aconsegueix el primer triomf en Primera RFEF

L'Intercity també ha guanyat per 1-3 en la visita al Nàstic de Tarragona

FcUy0GjWQAEzolc
Els jugadors de l'Eldenc celebren el gol / Twitter: CD_Eldense

La tercera jornada en el grup segon de Primera RFEF no ha pogut començar de millor manera per als interessos valencians, ja que els dos equips que jugaven aquest dissabte han sumat els tres punts. L'Eldenc ha estrenat el caseller de victòries en la categoria de bronze del futbol espanyol en véncer per 0-1 el Bilbao Athletic, i l'Intercity ha guanyat per 1-3 el Nàstic de Tarragona.

Primera victòria de l'Eldenc

El primer triomf de l'Eldenc en Primera RFEF s'ha fet esperar tres jornades. L'equip del Vinalopó Mitjà ha guanyat per 0-1 el filial de l'Athletic Club a Lezama gràcies a un gol de Soberón en l'equador de la primera part. Els de Fernando Estévez sumen quatre punts en tres jornades i se situen en la zona mitja de la taula.

Segon triomf visitant de l'Intercity

L'Intercity ha aconseguit el segon triomf de la temporada i novament ho ha fet fora de casa. Els de Gustavo Siviero han vençut per 1-3 el Nàstic de Tarragona, amb gols de Xemi Fernández, per partida doble, i Etxaniz. Els alacantins se situen momentàniament segons en la classificació, amb sis punts, a només un del líder, el Múrcia, amb set.

També et pot interessar

stats