L'Eldenc referma el seu lideratge amb una victòria contundent al camp del Nàstic de Tarragona

Aprofita la derrota del Castelló per a situar-se a quatre punts del segon classificat

L'Eldenc referma el seu lideratge
L'Eldenc referma el seu lideratge / JOVANÍ MARTÍNEZ - MARIO

L'Eldenc ha guanyat amb autoritat per 0-4 el Nàstic de Tarragona a terres catalanes i referma el seu lideratge en el grup segon de la Primera Federació. Després de la derrota d'aquest dissabte del CE Castelló davant l'Intercity per 3-1, l'equip del Vinalopó Mitjà ja supera en quatre punts el segon classificat. Manu Nieto ha sigut l'heroi de la victòria gràcies a un doblet. Ortuño i Jorquera Romero han arredonit el joc.

Per la seua banda, La Nucia no ha pogut amb el Numància de Sòria, que necessitava la victòria per reenganxar-se a la lluita per les posicions de play-off d'ascens. Els de la Marina Baixa han caigut a casa per 0-1 i no han pogut continuar amb la ratxa de partits puntuant que portaven.

L'altre equip de la Comunitat Valenciana en la competició, l'Alcoià, va patir aquest dissabte una derrota contundent contra el Barça B per 3-0. Els de Vicente Parras no van poder amb un conjunt blaugrana molt superior que ja en la primera part es va posar per davant amb un gol d'Estanis. En la segona, Roberto i el mateix Estanis van posar la sentència en el marcador.

També et pot interessar

stats