L'Eldenc referma el lideratge

L'equip de Fernando Estévez ha ampliat a quatre punts l'avantatge sobre el Castelló just abans de visitar el Castelló, segon classificat

Els jugadors de l'Eldenc celebren un dels gols
Els jugadors de l'Eldenc celebren un dels gols / Twitter: @CD_Eldense

L'Eldenc continua una jornada més com a líder del grup segon de Primera RFEF després de guanyar 2-1 l'Atlètic Balears al Nou Pepico Amat. A més, l'equip entrenat per Fernando Estévez amplia l'avantatge sobre el segon classificat a quatre punts, després de l'empat al Camilo Cano entre la Nucia i el Castelló. Precisament, els orelluts seran el pròxim rival dels del Vinalopó Mitjà, en un duel que oferirà en directe la televisió d'À Punt el diumenge 12 de febrer a les 18:00 h.

L'Eldenc remunta

L'Eldenc ha hagut de suar de valent per a véncer l'Atlètic Balears, un equip de la part baixa de la taula. Els mallorquins s'han avançat en l'equador del primer acte i quan ja semblava que els jugadors se n'anirien al vestidor amb el 0-1, ha tingut lloc la jugada que ha marcat el duel. Lucas Díaz, el porter visitant, ha comés un penal que, a més, li ha costat l'expulsió. Álex Martínez no ha perdonat des dels onze metres i ha situat l'empat.

En la represa, amb un jugador més, l'Eldenc s'ha bolcat en l'àrea rival per a buscar el segon gol. Però aquest s'ha resistit fins al minut 70, quan Sergio Ortuño ha capgirat el marcador amb el definitiu 2-1.

Taules en el duel autonòmic

El Castelló no ha pogut seguir el rastre del líder i s'ha deixat dos punts en el duel autonòmic al Camilo Cano contra la Nucia. L'equip entrenat per Albert Rudé s'ha avançat en la represa amb un gol de Manu Sánchez, però els de la Marina Baixa han restablit la igualada en el 88, en una jugada a pilota aturada que ha culminat Adri León. Els orelluts es mantenen segons, a quatre punts de l'Eldenc, i la Nucia es manté fora de la zona de descens a Segona RFEF, amb 27.

L'Alcoià es retroba amb la victòria

L'Alcoià ha trencat la mala dinàmica en véncer 0-1 la Unió Esportiva Logronyés gràcies a un gol de Moyita de penal poc abans del descans. L'equip de Vicente Parras, que sumava huit jornades sense guanyar, s'allunya de la part baixa de la taula i se situa a cinc punts del play-off d'ascens a Segona Divisió.

L'Intercity deixa escapar el triomf

L'Intercity ha encadenat la tercera jornada sense conéixer el triomf en empatar 2-2 contra el reial Unió d'Irun. L'equip de Gustavo Siviero ha remuntat el gol inicial local amb dues dianes de Martín Bellotti i Guillem Jaime en la represa. Però els bascos han aconseguit tornar a empatar el duel amb un gol en el minut 85. Els alacantins continuen en zona de descens a Segona RFEF i es queden a tres punts de la permanència.