L'Eldenc perd el lideratge de la Primera RFEF

Ha empatat a casa en el derbi regional contra l'Alcoià per 2-2

Eldenc i Alcoià empaten a 2 en el derbi regional de la jornada
Eldenc i Alcoià empaten a 2 en el derbi regional de la jornada

L'Eldenc perd el lideratge del segon grup de la Primera RFEF després d'empatar a 2 en el derbi regional que hem pogut gaudir a través de la televisió d'À Punt contra l'Alcoià.

Primer Juanan ha avançat l'equip visitant amb un gol en el minut 54 que Nieto ha empatat en el 72. El conjunt d'Alcoi no s'ha afonat i ha tornat a posar-se per davant gràcies a Koke quan només quedaven dos minuts per al final.

Però en el futbol tot pot passar, i en l'última jugada de partit Jorquera ha fet l'empat de xut fort i a l'escaire dret del porter visitant. Un gol que, tot i això, no evita que l'Amorebieta, amb la seua victòria, haja superat l'equip d'Elda com a líder de la classificació.

Empats d'Intercity, Castelló i La Nucia

En la resta de partits d'equips valencians en la Primera RFEF, el Castelló va empatar aquest dissabte a casa contra el FC Barcelona B, en un duel entre rivals directes que aspiren tant a lluitar per l'ascens directe com pel play-off. Un punt que no satisfà les aspiracions de cap dels equips, però que els ajuda a no despenjar-se.

Per la seua banda, l'Intercity també va empatar a casa contra el Numància en el partit inicial de la jornada. Un punt que el deixa amb 39 i que es manté juntament amb equips com La Nucia, el Cornellà o el Real Unión en la lluita per no descendir a Segona RFEF.

Finalment, com no podia ser d'altra forma, en l'últim partit dels equips valencians de la categoria, La Nucia també ha empatat a 1 a casa contra el filial de la Reial Societat.

També et pot interessar

stats