L'Eldenc, a només un pas de Segona

Els encerts de Soberón i Nieto donen la victòria als blaugranes per 2 a 0 contra el Celta B

Mario Soberón, autor del primer gol de l'Eldenc
Acció de Mario Soberón durant el partit / CE Eldenc

L'Eldenc ha tingut un domini absolut del joc i ha sigut l'únic equip que buscava la porteria contrària. Tenia un fum d'ocasions. La més important de la primera part ha sigut un llançament a la fusta de Montes.

La possessió total dels blaugranes s'ha estés també al segon temps. Els blaugranes avisaven amb una doble ocasió de Soberón i Ortuño. I per fi el primer premi arribava en el minut 66. Assistència de Toni Abad que aprofitava Soberón ficant el baló al fons de la xarxa.

El Celta B estava atrinxerat en la seua àrea. I al minut 66 segon encert dels locals mitjançant un remat de cap de Manu Nieto. Amb la derrota momentània amb dos gols en contra, el Celta s'obria i els blaugranes aprofitaven contres de jugadors que penetraven com a punyals, com Toni Abad o Manu Nieto. 2 a 0. Les grades del Pepico Amat esclataven i premi especial amb l'arribada a la final del play-off d'ascens a Segona.