L'Eldenc - Intercity, diumenge a les 18:00 hores per la televisió d'À Punt

El líder rep un dels equips que vol allunyar-se de les posicions de descens en el Nou Pepico Amat

Imatge de celebracions de l'Eldenc i l'Intercity
Imatge de celebracions de l'Eldenc i l'Intercity

La televisió d'À Punt Mèdia emetrà el partit entre l'Eldenc i l'Intercity de la jornada 30 de la lliga de Primera RFEF que es disputarà aquest diumenge dia 2 d'abril a partir de les 18:00 hores en el Nou Pepico Amat de la localitat del Vinalopó Mitjà.

L'Eldenc, que arriba com a líder destacat de la categoria amb quatre punts de diferència sobre el CE Castelló, vol refer-se de la derrota patida en l'últim partit de lliga contra la SD Logronyés per 2-1. Els de Fernando Estévez han d'assegurar-se una victòria per a mantindre una distància respecte del segon classificat que li atorgaria l'ascens directe a Segona Divisió la temporada que ve.

Per la seua banda, l'Intercity, que suma huit jornades sense conéixer la derrota, afronta el partit fora de les posicions de descens a Segona RFEF, i amb la convicció de poder traure un bon resultat. En l'última jornada, l'equip alacantí va empatar a zero a casa contra l'Amorebieta, quart de la classificació.

El xoc comptarà amb una narració de luxe que estarà a càrrec de Raül Pina; i que comptarà amb els millors comentaris de la mà de l'exfutbolista Javier Subirats.

L’oferta televisiva d’À Punt es completa amb la retransmissió el dissabte a les 15:45 hores de la Final de Llargues del Mundial de Pilota des de la Plaça de la Generalitat d’Alzira.

Una volta més, À Punt continua apostant per oferir a la societat de la Comunitat Valenciana els esdeveniments esportius de rellevància i el futbol més nostre.

També et pot interessar

stats