L'Eldenc es deixa faena per al Nou Pepico Amat

L'equip de Fernando Estévez ha perdut 3-2 contra el Celta B en el partit d'anada de les semifinals dels play-offs d'ascens a Segona

Toni Abad, en una acció del partit
Toni Abad, en una acció del partit / Twitter: @CD_Eldense

L'Eldenc ha començat els play-offs d'ascens a Segona Divisió amb mal peu. L'equip de Fernando Estévez ha caigut per 3-2 en el partit d'anada de les semifinals contra el Celta B i està obligat a guanyar al Nou Pepico Amat la setmana que ve per a continuar somiant pujar a la categoria de plata del futbol estatal.

El partit ha començat molt bé per als interessos dels del Vinalopó Mitjà, amb un gol de Manu Nieto a l'equador de la primera part. Però l'alegria ha durat a penes deu minuts, ja que Lautaro, amb dos gols quasi seguits ha capgirat el marcador. I encara hauria pogut ser pitjor, perquè el millor de la primera part dels d'Elda ha sigut Guille Vallejo, que ha evitat una golejada.

En la represa, Soberón ha restablit la igualada, però quan millor estava l'Eldenc, han tornat a marcar els gallecs, novament Lautaro, que ha completat l'hat-trick. El marcador ja no s'ha mogut i els de Fernando Estévez hauran de remuntar la setmana que ve en la tornada a casa. Una victòria per la mínima els servirà per a forçar la pròrroga, i si es manté aquest resultat a la fi del temps extra, els d'Elda passaran a la final per la millor classificació en la fase regular. Un triomf per dos gols o més els dona el pas directe.