L'Eldenc aguanta el pols a l'Amorebieta

El Castelló es complica les opcions d'ascens directe en perdre 3-1 contra el Sabadell

Els jugadors de l'Eldenc celebren el gol
Els jugadors de l'Eldenc celebren el gol / Twitter: @CD_Eldense

L'Eldenc manté el lideratge en el grup segon de Primera RFEF després de la victòria agònica contra el Calahorra. L'equip de Fernando Estévez ha guanyat 0-1 el penúltim classificat amb un gol de Soberón en el minut 89 i continua primer, amb dos punts d'avantatge sobre l'Amorebieta. Sembla que l'ascens directe serà cosa d'aquests dos equips, ja que el Castelló ha perdut contra el Sabadell, i es queda ja a set punts dels del Vinalopó Mitjà.

El Castelló no alça el cap

El Castelló ha patit la segona derrota seguida en caure 3-1 contra un altre equip de la zona baixa de la taula, el Sabadell. Dos gols d'Alberto Fernández en la primera part, el primer de penal, han posat molt costera amunt el partit per els alb-i-negres, que tampoc han reaccionat en la represa i fins i tot han encaixat el tercer. Iago Indias, ja en temps afegit, ha marcat una diana que només ha servit per a maquillar el resultat. Aquesta nova entropessada fa perillar fins i tot el play-off per als de la Plana, ja que el sisé està ja a només dos punts, i podria suposar la destitució d'un ja qüestionat Albert Rudé.

L'Alcoià s'allunya del descens

L'Alcoià ha aconseguit la tercera victòria consecutiva a casa en véncer 1-0 el Cornellà, amb un gol solitari de Juanan en els últims minuts de la primera part. Aquest resultat situa l'equip de Vicente Parras a tres punts de distància de la zona de descens.

L'Intercity i la Nucia empaten a tot

El duel autonòmic de la jornada enfrontava dos equips empatats a punts, l'Intercity i la Nucia. I com no podia ser d'una altra manera, el partit ha acabat amb repartiment de punts. Després d'una primera part igualada, els de Gustavo Siviero han situat el 2-0 amb els gols d'Aarón Piñán i Emilio Nsue. I quan ja semblava que els tres punts es quedarien a l'Antonio Solana ha arribat la reacció visitant. L'equip de Mario Cartagena, que s'estrenava en la banqueta després de la destitució de Guilel Fernández, ha empatat amb dues dianes en els últims minuts, obra d'Ángel López i Mariano. Tot i el punt, la victòria del Sabadell contra el Castelló, situa els de la Marina Baixa en zona de descens a Segona RFEF.