L'Eldenc aguanta el pols al Castelló

L'equip de Fernado Estévez es manté en el lideratge amb un punt d'avantatge sobre els orelluts després de guanyar 1-0 el Sabadell

Cris Montes celebra el gol de la victòria
Cris Montes celebra el gol de la victòria / Twitter: @CD_Eldense

L'Eldenc manté el lideratge en el grup segon de Primera RFEF en véncer 1-0 el Sabadell al Nou Pepico Amat en la jornada 24. L'equip de Fernando Estévez ha evitat que el Castelló l'avançara, després que els orelluts se situaren provisionalment en el primer lloc en guanyar 2-1 l'Atlètic Balears.

L'equip del Vinalopó Mitjà no ho ha tingut gens fàcil per a sumar els tres punts, tot i que s'enfrontava a un equip que ocupa llocs de descens a Segona RFEF. De fet, l'Eldenc només ha sigut capaç de guanyar per la mínima, amb un gol solitari de Cris Montes després d'un penal molt protestat pels catalans.

El Castelló també ha patit més del previst per a superar un altre equip de la part baixa de la taula, l'Atlètic Balears. L'equip d'Albert Rudé, que s'ha avançat 2-0 amb dos gols en un minut en l'equador de la primera part, obra de De Miguel i Raúl Sánchez, ha acabat demanant l'hora en el tram final. Els mallorquins han retallat distàncies en el minut 69 i han portat el nerviosisme a Castàlia, però el marcador ja no s'ha mogut.

Empats de l'Alcoià, la Nucia i l'Intercity

Els altres tres equips de la categoria, l'Alcoià, la Nucia i l'Intercity s'han hagut de conformar amb un punt. L'equip de Vicente Parras ha empatat a un gol contra el fins ara tercer classificat, la Reial Societat B. Però el ben cert és que el punt se'ls ha quedat curt, perquè han tingut ocasions fins i tot per a guanyar. Armental, en la represa, ha igualat el matiner gol dels bascos.

La Nucia ha rescatat un bon punt contra la Societat Esportiva Logronyés (2-2), en un partit que s'ha posat molt costera amunt amb dos gols visitants abans del minut 30. Delgado, encara en la primera part, i Álex Salto, ja en la represa, han restablert la igualada. Tant la Nucia com l'Alcoià es mantenen en la part mitjana de la taula, amb 31 punts.

L'Intercity ha emapatat a zero en la visita al Cornellà i es manté una jornada més fora del descens a Segona RFEF. Això sí, els alacantins només tenen un punt de marge sobre la zona perillosa.