L'eixida d'Alcácer resulta providencial contra el Sivasspor (5-3)

El davanter ha eixital camp amb un marcador d’empat a tres, i en quatre minuts ha fet un doblet per a sentenciar el partit.

Els jugadors groguets celebren un dels gols contra el Sivasspor
Els jugadors groguets celebren un dels gols contra el Sivasspor / Domenech Castelló (Efe)
22 d'octubre 2020 - 23:02

Victòria molt treballada del Villarreal contra el Sivasspor per 5 a 3. No ho ha tingut fàcil l'equip groguet contra un equip turc que no s'ha presentat a La Ceràmica amb l'etiqueta de víctima, més bé tot el contrari. El Villarreal s'ha avançat amb un 2 a 0 en els primers minuts, però la primera part ja ha acabat amb empat a 2. Els d'Emery s'han tornat a avançar, però prompte ha vingut la igualada en el marcador. L'entrada d'Alcácer amb empat a 3 ha trencat per complet el partit i el davanter de Torrent ha tornat a demostrar que és un autèntic caçador de gols amb un doblet en només quatre minuts.

El partit pareixia controlat quan Kubo feia el primer gol al minut 13 i la sentència pareixia arribar al minut 20 amb el gol de Bacca, però el Sivasspor ha fet el primer en el minut 33 i Yatabaré, després d'errar Bacca un penal, ha empatat en el minut 43. S'havia llançat a perdre un bon inici de partit i amb aquest resultat ha acabat la primera part.

En el minut 57, després d'una treta des del cantó, debutava amb bon peu l'argentí Foyth que feia el 3 a 2. Però el Sivasspor no s'ha rendit i ha demostrat la seua qualitat en l'empat a 3, amb una treta de falta perfecta per part de Gardel que s'ha colat per l'escaire. Rulli no hi ha pogut fer res.

Emery ha intentat reaccionar amb l'entrada simultània de Paco Alcácer i Pedraza i el de Torrent ha tornat a complir. A la primera oportunitat que ha tingut Alcácer ha fet el 4 a 3 després de culminar una bona combinació amb Chukwueze. Era el minut 74 i el Villarreal ja no podia permetre’s més sorpreses. Una altra vegada Alcácer ha sigut l'encarregat d'evitar més esglais. Només quatre minuts més tard, en el 78, ha fet el doblet i ha donat tranquil·litat als groguets per a tancar un partit que s'havia complicat massa.