L'altra copa perduda a Sevilla

El compte de Twitter @garbellar ha volgut recuperar l'amo d'una copa de cartó pedra

La Copa del Rei de ninot perduda a La Cartuja
La copa de cartó pedra perduda a La Cartuja

Tot i que la Copa del Rei ha deixat un regust amarg i trist en l'afició valencianista, aquests esdeveniments deixen històries que perduren en el temps.

És el cas de l'aficionat que porta el compte de Twitter @garbellar. Aquest ha volgut crear tot un moviment en xarxes socials per a recuperar el propietari d'una Copa del Rei de cartó pedra que es va trobar als voltants de l'estadi de La Cartuja oblidada, no se sap si per la frustració de la derrota o per una distracció.

Aquest usuari ha fet un fil de Twitter en què ensenya la copa, com va ser la història d'agarrar-la per tal que no se la quedara cap aficionat del Betis i com va ser el recorregut d'unes dues hores amb ella des de l'estadi fins a l'hotel on estava allotjat, en què no parava de trobar-se aficionats verd-i-blancs.

Des d'À Punt, amb tot el desplegament de mitjans que teníem per la ciutat de Sevilla hem arribat a veure imatges de la mateixa copa de cartó pedra en mans del que sembla ser el seu propietari inicial.

Va ser en una accidentada connexió en directe de la nostra companya Imma Cerro a la fanzone del València CF durant el migdia del dissabte. En un moment determinat es veu un jove per darrere alçant la copa a qui se li pot distingir perfectament la cara. Ara, ja només falta saber qui és.

També et pot interessar

stats