L'Audiència absol l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell

Després de passar 21 mesos en presó preventiva, l'Audiència Nacional ha absolt Sandro Rosell.

L\'Audiència absol l\'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell
L'Audiència absol l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell

L'Audiència Nacional ha absolt l'expresident del FC Barcelona Sandro Rosell tot i haver passat 21 mesos en presó preventiva. Segons la sentència, no s'han pogut acreditar les acusacions i, per tant, "ha de prevaldre el principi de in dubio pro reo" que diu que, en cas de dubte, s'ha de resoldre a favor de l'acusat.

Sandro Rosell i el seu soci Joan Besolí, amb altres cinc persones més, estaven acusats per blanqueig de comissions pels drets d'audiovisuals de 24 partits de la selecció brasilera de futbol i un contracte d'esponsorització amb Nike. 

La sentència de la secció primera de la sala penal argumenta l'absolució de Rosell amb l'absència de la possibilitat de realitzar el contrast valoratiu entre la prova practicada a instància de l'acusació i la de la defensa, "només hem pogut arribar fins on hem arribat". 

Sandro Rosell i Joan Besolí eixiren de presó en llibertat condicional el passat 27 de febrer després de celebrar-se les primeres jornades del juí i  passar 21 mesos en presó preventiva.

També et pot interessar