L'Atzeneta s'aferra a la Segona RFEF

L'equip de David Albelda i la Nucia han aconseguit les úniques victòries valencianes en la quarta jornada de la segona fase de Segona B, que deixa el València Mestalla amb peu i mig a Tercera RFEF

q segona b

L'Atzeneta ha sumat la segona victòria seguida i se situa per primera vegada en llocs de permanència en la nova Segona RFEF. En la quarta jornada de la segona fase de la Segona Divisió B, l'equip de David Albelda ha fet un pas de gegant per a evitar el descens a la cinquena categoria del futbol estatal, una divisió en què té peu i mig el València Mestalla després de l'empat contra l'Hospitalet. La Nucia ha sigut l'altre equip valencià que ha sumat tres punts aquesta setmana i encara manté algunes opcions de pujar a Primera RFEF.

L'Atzeneta ix dels llocs de descens

En el grup per la permanència en la Segona RFEF, només l'Atzeneta ha aconseguit un resultat positiu. De fet, la victòria contra l'Espanyol B (2-0) li permet estar en llocs de permanència en la Segona RFEF. L'Oriola i el Mestalla, en canvi, han sumat un punt insuficient contra l'Hospitalet (1-1) i el Prat (0-0), respectivament, i tenen molt complicat evitar el decens a la Tercera RFEF. Especialment, el filial valencianista, que podria certificar la pèrdua de categoria la setmana que ve.

Primer triomf de la Nucia en la segona fase

Pel que fa al grup per l’ascens a la Primera RFEF, la Nucia ha estrenat el caseller de victòries en la segona fase de la Segona Divisió B després de superar el Lleida 1-0 tot i jugar molts minuts amb un home menys. El triomf li permet mantindre opcions de lluitar per l'ascens a la Primera RFEF, ja que encara té quatre partits pendents després de l'ajornament del duel contra el Llagostera la setmana passada. Precisament, l'Hèrcules no ha jugat perquè rebia els catalans, que encara tenen casos positius de Covid-19 entre la plantilla. L'Atlètic Llevant ha sumat el segon empat consecutiu i té més difícil l'ascens.

El Vila-real B diu adeu a l'ascens a Segona

I en el grup per l'ascens a la Segona Divisió, el Vila-real B ha llançat per la borda les poques opcions d'ascens que li quedaven en perdre 1-2 contra el Nàstic de Tarragona. L'Alcoià també ha perdut contra el Barça B (1-2) i es complica molt la promoció de categoria. No obstant això, l'equip de Vicente Parras manté encara alguna esperança si guanya els dos partits que li queden i els seus rivals, Nàstic i Andorra, fallen.

També et pot interessar

stats