L'Atzeneta fa història i ascendeix a Segona B

Els d'Albelda fan un partit redó i noquegen l'Alcoià, a qui encara li queda la repesca.

L'Atzeneta fa història i ascendeix a Segona B
L'Atzeneta fa història i ascendeix a Segona B

Nit històrica per als 1.200 habitants d'Atzeneta d'Albaida, una població menuda que té des d'aquest dissabte el seu equip en Segona B. Amb molt d'ofici i sempre duent la iniciativa, l'equip entrenat per David Albelda ha anul·lat totalment el campió del grup sisé de la Tercera divisió –l'Alcoià– i ha pogut fins i tot golejar el seu rival.

Dues jugades han marcat un encontre molt seriós i disputat. La primera, el gol de l'Atzeneta, i sobretot, la segona, el penal errat per Jony en l'Esportiu Alcoià.

L'Atzeneta puja, i l'Alcoià tindrà una nova opció d'ascens a Segona B en la repesca.

D'inici, l'Atzeneta ha eixit amb més iniciativa i amb la intenció de dominar el baló al mig del camp. L'Alcoià, per la seua part, amb pausa, esperava l'oportunitat al contracolp.

Fins al minut 17 no s'ha registrat el primer xut amb perill, en aquest cas per obra de l'alcoià Pablo Carbonell, que ha anat alt.

S'avançaven no obstant això, els d'Albelda en aprofitar el killer Álex Chico a porta buida una indefinició del porter, José Juan. El gol deixava els de la Vall d'Albaida virtualment en Segona B.

Ja en el descompte, l'Alcoià desaprofitava un penal comés sobre Diakité. L'especialista, Jony Ñiguez, enviava el baló als núvols tres pams per damunt del pal.

En la segona, com era previsible, l'Alcoià ha eixit decidit, arriscant la porta. El golejador, Pau Franch, reservat per als minuts difícils, i l'incisiu, Ruba, reforçaven l'atac alcoià. Però l'Atzeneta no s'ha arrugat i ha mantingut les formes.

Els de Parras, superat el 60 de partit estaven absolutament sotmesos al domini de l'Atzeneta, que defensava el resultat sense cap problema.

De fet, en un contracolp letal, Cristian tenia la sentència, però José Juan, aquesta vegada sí, feia l'aturada de la nit.

Amb l'Esportiu a l'atac total, a sis per a la fi, els d'Albelda tenien una altra ocasió excel·lent per a tancar el partit. Ara de la mà de Javi García. El seu tir anava a córner després que José Juan el desviara. El baló tocava el pal i quedava mort per a decantar-se finalment cap al córner.

Sense temps per a més, l'Atzeneta feia la gesta i es convertia en equip de bronze.

També et pot interessar

stats