L'Atlètic trenca la imbatibilitat del Llevant post-Covid-19

Un gol de Diego Costa en l'inici del partit ha tombat els de Paco López.

Bardhi ha tornat a ser titular però no ha pogut impedir la primera derrota del Llevant després del confinament
Bardhi ha tornat a ser titular però no ha pogut impedir la primera derrota del Llevant després del confinament / @laliga.

El Llevant post-Covid-19 suma la primera derrota. Després de dos empats i una victòria, l'Atlètic de Madrid, molt superior en la primera part, ha tombat l'equip granota, que tot i que ho ha intentat fins al final, no ha sabut com agafar els del Cholo Simeone, que no s'han deixat sorprendre. Sobretot en la segona part, el Llevant ha arribat més, però no ha tingut ocasions molt clares. Aproximacions, moltes. Sensació de perill, també. Però el conjunt liderat per Oblak des de la porteria, ha sigut un os impossible de rosegar.

En un inici intrèpid, els matalafers han acumulat ocasions. Aitor ha tingut faena. Però no ha pogut evitar el gol que, al remat, li ha donat la victòria. I tot, gràcies a una acció de Marcos Llorente, un dels més destacats del partit. El migcampista s'ha esmunyit dins de l'àrea i trencant el fora de joc li ha deixat el baló a l’hispano-brasiler perquè espente la pilota dins de la porteria.

El Llevant, amb moltes novetats en l'onze inicial, fonamentalment l'absència de José Campaña, a qui Paco López ha donat descans, i amb Radoja i Vukcevic en el mig del camp, per a contindre el joc físic de l'Atlètic en el centre del camp, ha anat perdut durant tot el primer acte. Sergio León, quasi inèdit fins ara, també ha sigut titular, però com Roger Martí, la seua parella en l'atac, a penes ha tingut opcions.

Amb els canvis, millor

En la represa, Paco López ha volgut pegar-li un canvi a l'equip. Triple canvi en què Morales, Borja Mayoral i Jorge Miramón han entrat al camp i han canviat la imatge de l'equip. Més baló, més possessió, més arribades, però poques ocasions. Tampoc l'Atlètic que, tot i això, a la contra, li ha donat algun esglai a Aitor. Al remat, derrota del Llevant.

També et pot interessar

stats