L'Atlètic Saguntí puja a Segona RFEF

L'equip del Camp de Morvedre jugarà en la quarta categoria del futbol estatal en véncer 3-0 l'Escobedo càntabre en la final del play-off d'ascens

Els jugadors de l'Atlètic Saguntí celebren un dels gols
Els jugadors de l'Atlètic Saguntí celebren un dels gols / Twitter: @FFCV_info

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit l'ascens a Segona RFEF després de véncer 3-0 l'Unión Montañesa Escobedo càntabra en la final estatal del play-off d'ascens, disputada a la Ciutat del Futbol de Las Rozas. Els del Camp de Morvedre han sentenciat el partit en una gran primera part.

Les coses s'ha posat de cara molt prompte per als interessos de l'equip valencià, ja que Sergio Boix ha inaugurat el marcador quan a penes s'havien complit dos minuts de joc. I només quatre minuts després, Ferran Giner ha marcat el segon. L'inici somiat pels saguntins. Luis Gilabert, poc abans del descans, encara ha deixat les coses més clares per a l'equip entrenat per Vicente Mir amb el 3-0.

La segona part ha sigut un mer tràmit per a l'Atlètic Saguntí, que s'ha limitat a aguantar el resultat mentre passaven els minuts. El marcador ja no s'ha mogut i els del Camp de Morvedre han celebrat l'ascens.

L'Atlètic Saguntí és el segon equip valencià que puja de Tercera RFEF a Segona RFEF, després que el València Mestalla ha aconseguit l'ascens directe com a campió del grup sisé. Aquests dos equips coincidiran en la quarta categoria del futbol estatal amb l'Hèrcules i l'Alzira, sempre que la Nucia i l'Eldenc aconseguisquen l'ascens a Primera RFEF.