L'Atlètic Saguntí mira cap amunt

L'equip de Sergi Escobar, que encadena set jornades sense perdre, se situa a només tres punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF i deixa el descens a huit punts

N'diaye, en una acció del partit
N'diaye, en una acció del partit / Twitter: @AtcoSaguntino

L'Atlètic Saguntí ha aconseguit la tercera victòria en les quatre últimes jornades en guanyar 0-1 l'Ebre amb un gol de Ketu en l'equador de la segona part. L'equip entrenat per Sergi Escobar encadena ja set jornades sense perdre i se situa a només tres punts de la zona de play-off d'ascens a Primera RFEF. A més, els del camp de Morvedre s'allunyen a huit punts del descens.

El Mestalla diu adeu a l'ascens directe

El Mestalla s'ha acomiadat de les opcions que encara li quedaven de lluitar pel primer lloc del grup tercer de Segona RFEF en caure 2-1 en la visita al líder, el Terol. L'equip de Miguel Ángel Angulo es queda a deu punts dels aragonesos quan només en queden dotze en joc.

Diego López ha avançat el filial valencianista en l'equador de la primera part, però el Terol ha capgirat el marcador en tot just cinc minuts de la represa.

Entropessada de l'Hèrcules

L'Hèrcules ho tenia tot de cara per a empatar a punts amb el Manresa, cinqué classificat, que marca la zona de play-off d'ascens. Rebia l'Olot al Rico Pérez, un equip de la part baixa de la classificació, però ha sigut incapaç fins i tot de sumar un punt. Els alacantins han perdut 0-2 contra els catalans i es mantenen a tres punts de la zona de play-off.

L'Alzira trenca la mala ratxa

L'Alzira ha tornat a guanyar huit jornades després en véncer 2-1 el Deportivo Aragón amb un gol de Joel Rodríguez pràcticament en l'últim minut. L'equip de Marc García s'ha avançat en el minut 32 amb una diana d'Álvaro, però Conte ha restablit la igualada per als visitants en el minut 83. El gol en el minut 89 ha donat als de la Ribera Alta tres punts clau en la lluita per la permanència en Segona Federació. La victòria del Lleida manté l'Alzira en zona de promoció de permanència i dos punts per damunt del descens.