L'Atlètic Saguntí i el Mestalla salven l'honor valencià

Els empats aconseguits pels dos equips són els únics resultats positius en la novena jornada del grup tercer de Segona RFEF

Dos jugadors lluiten per una pilota
Dos jugadors lluiten per una pilota / Atlètic Saguntí

La novena jornada del grup tercer de Segona RFEF no ha deixat cap victòria valenciana. Només l'Atlètic Saguntí i el València Mestalla han aconseguit sumar almenys un punt, ja que l'Hèrcules i l'Alzira han perdut els respectius partits.

El Mestalla no passa de l'empat

El València Mestalla no ha pogut sumar els tres punts en la visita a l'Antonio Puchades del Mallorca B, un equip que ocupa la part baixa de la taula. L'equip de Miguel Ángel Angulo ha sigut incapaç de marcar i s'ha hagut de conformar amb un punt.

Amb aquest 0-0 el filial valencianista, que encadena dues jornades sense guanyar, cau dels llocs que donen accés a jugar el play-off d'ascens a Primera RFEF.

L'Atlètic Saguntí rescata un punt

L'Atlètic Saguntí ha encadenat la tercera jornada sense perdre en empatar contra l'Espanyol B 1-1 al Nou Camp de Morvedre amb un gol de Gonzalo Serrano en els instants finals.

L'equip català s'ha avançat molt prompte en el marcador, quan a penes s'havien jugat tres minuts. L'equip de Gerard Albaladejo ha buscat capgirar el marcador i ho ha merescut, però s'ha trobat amb un nou obstacle, l'expulsió d'N'diaye a vint minuts pel final. Tot i això, els locals han seguit lluitant i han obtingut el premi a l'esforç en el minut 90 amb el gol de l'empat. Amb 11 punts, l'Atlètic Saguntí es manté fora de la zona de descens.

L'Hèrcules torna a entropessar

L'Hèrcules ha patit la tercera derrota en cinc jornades i continua sense fer el salt a la zona alta de la taula. L'equip alacantí ha perdut 2-1 contra el Formentera en un partit en què s'ha arribat a avançar en el marcador.

Míchel ha avançat els d'Ángel Rodríguez en l'equador de la primera part, però el Formentera ha remuntat en la represa amb dos gols de Salinas en vint minuts. Els alacantins es queden amb 12 punts, en la part mitja de la classificació.

L'Alzira deixa escapar un 0-2

L'Alzira ha patit la tercera derrota seguida i cau fins al penúltim lloc de la taula. L'equip de Fran Alcoy ha desaprofitat un 0-2 a Manresa i ha acabat perdent 4-3 amb un gol en el temps afegit.

Kaiser i Javi Serra han posat el 0-2 en el marcador en l'equador de la primera part, però els catalans han retallat distàncies abans del descans. Dos gols en a penes tres minuts han posat el Maresa per davant en la represa, però Álvaro ha aconseguit tornar a igualar el duel. Quan ja es donava per bo el punt, els locals, amb un gol en el 91, han obtingut el triomf.