L'Atlètic Saguntí i l'Atzeneta jugaran la final del play-off d'ascens a Segona RFEF

Han guanyat, respectivament el Torrent (2-1) i l'Acero (2-0), en les semifinals disputades a Gandia

L'Atlètic Saguntí i l'Atzeneta celebren un gol
L'Atlètic Saguntí i l'Atzeneta celebren un gol / À Punt Esports

L'Atlètic Saguntí i l'Atzeneta s'han classificat per a la final territorial del play-off d'ascens a Segona RFEF en véncer, respectivament, el Torrent (2-1) i l'Acero (2-0), en les semifinals disputades a l'Estadi Guillermo Olagüe de Gandia. La final es jugarà el cap de setmana que ve en aquest mateix escenari.

El vencedor d'aquesta final territorial es classificarà per a disputar la final estatal per l'ascens, que també es jugarà en format d'eliminatòria a partit únic. Aquesta ronda decisiva emparellarà els díhuit vencedors de la primera fase, de manera que s'enfrontaran els millors classificats contra els pitjors.

En la primera de les dues semifinals, l'Atlètic Saguntí, segon classificat en la fase regular del grup sisé de Tercera RFEF, ha superat el Torrent en un partit que s'ha decidit en els instants finals. De fet, s'ha arribat amb empat a zero al minut 85. Borja Mir, en el 86, ha avançat els del Camp de Morvedre i Esteve, poc després, ha ampliat l'avantatge amb el 2-0. El gol de Gomis, ja en el temps afegit, ha arribat massa tard per als torrentins.

En la segona també ha guanyat l'equip en principi favorit. L'Atzeneta, tercer en el grup sisé de Tercera RFEF, ha guanyat l'Acero per 2-0. Els gols han sigut obra de Nacho Porcar, en el minut 20, i de Santi Blasco, ja en temps afegit.

També et pot interessar

stats