L'Atlètic Saguntí baixa a Tercera

El Vila-real B i l'Elx jugaran la promoció d'ascens a Segona, i l'Ontinyent acaba cinqué i disputarà la Copa del Rei.

Partit entre l'Atlètic Saguntí i l'Alcoià jugat al Camp Nou de Morvedre

L'Atlètic Saguntí torna a la Tercera Divisió. Perdia a casa contra el Cornellà 0 a 1. El gol de Pep Caballé en el minut 73 de partit fonia a negre les poques esperances que encara tenien els rogets de salvar la categoria, i consolidava el Cornellà en la quarta plaça que dóna accés a jugar la promoció.

Cares llargues i pesar entre l'afició de Sagunt, i és que ha sigut una temporada ben estranya. En la primera volta van estar movent-se per la zona alta de la taula, i en la segona han acabat en el pou del descens. Però els romans ho tenen clar: mai donar-se per vençuts, mai abaixar els braços. En Tercera també hi ha vida.

Victòria del Vila-real B i empat de l'Elx

El Mallorca ha sigut el campió del grup i jugarà el duel de primers que el pot tornar a Segona. El Vila-real B i l'Elx, segon i tercer en la classificació, jugaran els play-offs d'ascens. Un gol de Simón Moreno en el minut 90 ha donat la victòria als groguets sobre la Peña Deportiva (0-1). Nino i Sory Kaba han firmat els dos gols de l'Elx que ha empatat a 2 al camp de l'Olot (2-2).

Al Clariano el marcador no s'ha mogut. Empat sense gols entre l'Ontinyent i l'Alcoià. Els de la Vall d'Albaida no jugaran la promoció, però s'han classificat per a disputar la Copa del Rei.

Amb empat a dos gols ha finalitzat el partit entre l'Hèrcules i el Llagostera. Óscar Díaz i Juli han anotat les dianes dels alacantis. El Mestalla queia derrotat al camp del Badalona per 0 a 2 en la que ha sigut l'última jornada lliguera del grup III de Segona B.