L'Atlètic de Madrid serà el rival del Llevant en la final de la Supercopa d'Espanya

Les matalaferes s'han imposat al Barcelona en la tanda de penals.

Contra pronòstic, l'Atlètic de Madrid s'ha imposat en la segona semifinal de la Supercopa d'Espanya jugada a l'estadi dels Jocs del Mediterrani d'Almeria. Les madrilenyes s'han avançat mitjançant Merel van Dongen en transformar un penal i s'han hagut de refer de l'empat aconseguit en l'últim minut pel Barcelona. Alèxia Putellas ha anotat de falta directa l'1 a 1 en el 89 i ha forçat la pròrroga.

No hi hagut tampoc gols en el temps afegit i la loteria dels penals ha decidit que l'altre finalista de la competició siga l'Atlètic de Madrid (3 a 1). Dissabte al mateix escenari es trobarà amb el Llevant de María Pry.