L'Atlètic de Madrid elimina el València femení de la Copa de la Reina

Les blanc-i-negres cauen per la mínima en quarts de final davant del campió de la Lliga Iberdrola.

El públic no ha deixat d'animar les jugadores del València, que en cap moment s'han donat per vençudes.

L'Atlètic de Madrid és el primer semifinalista de la Copa de la Reina de futbol després de guanyar al València, per 1-2, en el partit de tornada de quarts de final, que s'ha disputat a la ciutat esportiva de Paterna.

Amanda Sampedro i Andrea Falcón han marcat els gols de l'Atlètic. I l'únic gol del València l'ha signat Marianela Szymanowski.

El 2-1 en el partit d'anada a casa de l'Atlètic havia deixat l'eliminatòria oberta. I l'afició del València femení ha omplit, fins a la bandera, l'estadi Antoni Puchades de Paterna per a espentar el seu equip a semifinals. Les de Jesús Oliva només necessitaven un 1-0 per a classificar-se, però l'Atlètic de Madrid ha sigut el primer a colpejar. En el minut 9 Amanda Sampedro ha marcat des del punt de penal després d'una bona internada d'Ángela Sosa en l'àrea.

El públic no ha deixat d'animar les jugadores del València, que en cap moment s'han donat per vençudes. Però a pesar de la pressió i d'algunes ocasions clares, no han pogut remuntar el marcador i han arribat al descans amb 0-1 a favor de l'Atlètic de Madrid.

Una expulsió i dos gols en el descompte

En la segona part, el València ha eixit disposat a lluitar fins al final i ha aconseguit controlar el partit i tindre les ocasions més clares. Un triple canvi per a reforçar la línia d'atac ha deixat clar que no pensaven rendir-se. Però no ha sigut prou. A 5 minuts del final han expulsat Ivana Andrés per doble targeta groga. El València s'ha quedat amb 10 i tot indicava que el partit estava vist per a sentència.

Res més lluny de la realitat. Faltaven per vore dos gols que han arribat en els cinc minuts de descompte. Primer, el gol de l'Atlètic, que feia el 0-2, obra d'Andrea Falcón, que acabava d'eixir al camp. I poc després, la resposta local en les botes de Marianela Szymanowski, després d'un fort xut des de fora l'àrea.

L'Atlètic de Madrid ja està en semifinals de la Copa de la Reina. És l'actual campió de la Lliga Iberdrola i un dels grans favorits per a alçar el trofeu. L'altre és el Barcelona, que demà s'enfrontarà al Llevant. El partit d'anada va acabar en 0-1 a favor del les blaugrana.