L'Atlètic Llevant sorprén l'Hèrcules amb una golejada (0-3)

La Nucia continua líder invicte de la Segona RFEF, l'Intercity suma el seu tercer triomf seguit i l'Eldenc la primera victòria

Álex Martínez (Hèrcules) condueix un baló davant la presió d'Álex Cerdá (Atlètic Llevant)
Álex Martínez (Hèrcules) condueix un baló davant la pressió d'Álex Cerdá (Atlètic Llevant) / Twitter: @CanteraGranota

El filial granota, que no guanyava des de la primera jornada, ha passat per damunt de l'Hèrcules, que arribava al partit després d'atropellar el Pulpileño i encaixa una nova golejada al Rico Pérez. L'equip entrenat per Alessio Lisci fuig de la part baixa de la classificació.

Jorge ha obert el marcador a la mitja hora de partit, en marcar en segona instància després d'haver enviat el baló al pal. En la segona part, Álex Cerdá i Marc han completat el marcador davant un Hèrcules sense capacitat de reacció i que ha acabat amb un home menys per l'expulsió de Miguélez.

La Nucia, més líder (1-2)

L'equip entrenat per César Ferrando continua invicte en la nova Segona RFEF i hui ha sumat la quarta victòria seguida, contra el Puertollano. Javi Cabezas i Moisés han marcat els gols dels del Camilo Cano, que ara tenen un avantatge de cinc punts respecte al segon classificat.

L'Eldenc guanya un duel per la permanència (3-1)

Primera victòria de la temporada per a l'Eldenc, que s'enfrontava a un rival de la zona baixa de la taula, El Ejido. Pablo ha avançat els de José Juan Romero i l'equip andalús ha empatat abans del descans. En el tram final del partit, Salinas ha marcat dos gols que asseguraven la victòria.

L'Intercity en ratxa (0-1)

Després de sumar només dos punts en les quatre primeres jornades, l'Intercity ha posat la directa: tercera victòria seguida i segona lluny d'Alacant. Un gol d'Enzo Cabrera a l'inici de la segona part li dona els tres punts a l'equip valencià en la visita al Toledo.

L'Alzira treu un punt a Águilas (2-2)

Tot i que l'equip de la Ribera Alta s'ha avançat, gràcies a un gol de Kaiser, contra l'Águilas, l'equip murcià ha demostrat perquè és un dels equips de la part alta de la classificació. Amb un jugador menys ha capgirat el marcador, però Zarco, en el minut 86, ha sumat un punt per a l'Alzira, que trenca la mala ratxa de dues derrotes seguides.

També et pot interessar

stats