L'Atlètic Llevant i La Nucia estrenen la Segona RFEF amb victòria

L'Hèrcules, l'Eldenc, l'Intercity i l'Alzira han empatat en el debut en la nova quarta categoria del futbol estatal

Els jugadors de l'Atlètic Llevant celebren un dels gols
Els jugadors de l'Atlètic Llevant celebren un dels gols / Twitter: @CanteraGranota

La Segona RFEF, la nova quarta categoria del futbol estatal, ha començat aquest cap de setmana amb sis equips valencians entre els 90 equips que la formen, enquadrats en el grup 5. I l'estrena ha sigut bastant positiva, ja que no ha perdut cap equip. L'Atlètic Llevant i La Nucia han sumat els tres punts, mentre que la resta, l'Hèrcules, l'Eldenc, l'Intercity i l'Alzira, han empatat.

L'Atlètic Llevant s'estrena amb triomf

El filial granota ha debutat en aquesta nova categoria amb una victòria convincent contra el Socuéllamos (2-0). L'equip que entrena per Alessio Lisci s'ha mostrat superior al rival, però no ha aconseguit inaugurar el marcador fins ben entrada la segona part. Els gols de Kochorashvili i Toboso en pròpia porta han fet justícia al que s'ha vist al terreny de joc de la Ciutat Esportiva de Bunyol.

Primer triomf de La Nucia

La Nucia ha patit per a sumar el primer triomf de la temporada. El Mar Menor ha defés tot el partit l'empat inicial i quasi se'n va del Camilo Cano amb el botí d'un punt. La major insistència de l'equip de César Ferrando ha obtingut premi a quinze minuts pel final. Adolfo Enríquez ha fet l'únic gol del partit en transformar un penal a Mariano Sanz i ha donat els tres primers punts al seu equip.

L'Hèrcules no passa de l'empat

L'Hèrcules no ha pogut sumar els tres punts en l'estrena en la Segona RFEF i s'ha hagut de conformar amb un empat contra el Recreativo Granada (1-1), en un partit que s'ha complicat per l'expulsió de Carlos David a 30 minuts del final. Els alacantins s'han avançat en la primera part amb un gol de penal de Pedro Sánchez i han tingut ocasions per a ampliar l'avantatge, però no han aconseguit. Els andalusos han aprofitat que l'Hèrcules jugava amb inferioritat per a igualar el duel, gràcies a una diana de Gutiérrez. Tot i que els locals ho han intentat, el marcador ja no ha variat.

Repartiment de punts en el primer derbi

L'Eldenc i l'Intercity han protagonitzat el primer derbi de la temporada en la nova Segona RFEF. La igualtat ha sigut la tònica entre dos equips que acaben de pujar a la quarta categoria del futbol estatal, però que tenen projectes ambiciosos per a seguir creixent. El marcador inicial no s'ha alterat al Pepico Amat d'Elda i els dos equips han sumat un punt per a començar la temporada.

L'Alzira rescata un punt

L'Alzira ha pogut rescatar un punt valuós en la visita a El Ejido 2012, en un partit que semblava perdut. L'equip andalús s'ha avançat molt prompte. Els alzirencs han hagut d'anar tot el duel a contracorrent però no s'han rendit i, quan els locals ja es fregaven les mans pensant en els tres punts, ha arribat el gol de l'empat, obra de Roan Riera, que ha fet justícia al que s'ha vist al terreny de joc.