L'Atlètic Llevant ix del pou

Una mala primera part de l'Alcoià li ha fet sumar la segona derrota seguida, que fa l'Eivissa encara més líder.

VÍDEO | L'Atlètic Llevant ix del pou

El filial llevantinista ha posat la directa per a mantindre la categoria en la Segona Divisió B: hui ha guanyat 3-1 el segon classificat, l'Alcoià, i abandona l'última plaça de la classificació. El Vila-real B no ha pogut superar l'equip del Collao en la classificació en sumar només un empat contra l'Atzeneta, que continua invicte en aquest 2021. També han empatat l'Oriola i l'Hèrcules a Los Arcos, i el Mestalla i la Nucia han perdut en els duels contra els equips balears.

L'Alcoià no pot amb el filial granota (3-1)

El segon classificat de la Segona B arribava a la ciutat esportiva de Bunyol amb la intenció d'oblidar la derrota de la setmana passada contra un rival directe per l'ascens, el Vila-real B. Però davant ha trobat l'Atlètic Llevant, un equip que necessitava la victòria per a eixir del pou. Amb 3-0 s'ha posat el partit en el minut 36 de la primera part, un marcador que només ha pogut maquillar Jona en els últims minuts del partit.

L'Atzeneta aconsegueix un punt a Vila-real (0-0)

L'equip de la Vall d'Albaida continua en bona forma en el 2021, any en què encara no ha perdut, i hui ha aconseguit un valuós empat al Miniestadi de Vila-real. El filial groguet, tercer classificat, no ha aprofitat l'oportunitat per a superar l'Alcoià en la classificació.

Empat en el derbi de les comarques del sud (1-1)

L'Oriola i l'Hèrcules han empatat a un en el partit que ha retransmés la televisió d'À Punt. Els locals s'han avançat en el marcador en la primera part, però en la segona, i amb un jugador menys, l'equip alacantí ha empatat. Cap dels dos equips trenca la mala ratxa de partits sense guanyar, que en el cas dels oriolans es remunta al novembre de l'any passat.

El Mestalla cau golejat a Eivissa (3-0)

El filial del València és el nou cuer de la classificació. També és l'equip amb més gols en contra, 22, i amb menys victòries de la categoria: només una, al desembre, quan va golejar l'Atlètic Llevant (5-0). Des d'aleshores, no ha tornat a guanyar i hui l'ha golejat el líder de la classificació, l'Eivissa, equip dirigit per l'anterior president del club de Mestalla, Amadeo Salvo. Dos llançaments dels jugadors blanc-i-negres han acabat al pal quan el marcador era de 2-0. Després, Facundo García ha sigut expulsat i l'equip balear ha sentenciat el partit amb el 3-0 en els últims instants.

Entropessada de la Nucia (0-1)

Es podria qualificar de sorpresa la derrota de la Nucia contra el Penya Esportiva al Camilo Cano. Els de César Ferrando arribaven amb una ratxa de tres victòries seguides i amb un avantatge de quatre punts respecte a l'equip eivissenc, que s'ha emportat els tres punts amb un solitari gol a l'inici de la segona part. El partit podria haver-ne sigut un altre si Agüero haguera marcat el penal en el primer quart d'hora del partit.

També et pot interessar

stats