L’Athletic guanya el València i l'avança en la classificació (2-0)

Els dos equips es queden a sis punts respecte als llocs de perill

Una jugadora del València i una altra de l'Athletic Club disputen un baló dividit / Twitter: @AthleticClubFem

L'Athletic Club ha guanyat per 2-0 al València CF a Lezama (Biscaia) i ha igualat els 25 punts de l’equip valencià, al qual a més supera ja en average particular. Ara els dos equips estan a una distància de sis punts respecte a la zona de descens.

El conjunt local s’ha avançat al quart d'hora de joc amb un gran gol de Yulema Corres. La davantera vitoriana ha enganxat un xut amb l’esquerra a la vora de la mitja lluna de l'àrea valencianista que s’ha ficat per l'esquadra dreta de la porteria defensada per Enith Salón.

En l'última acció abans d'arribar al descans, Irene Oguiza ha posat el 2-0 cabotejant dins de l'àrea xicoteta una falta treta prop de la banderola de córner. L'Athletic ha dominat amb solvència el partit en la segona meitat sense veure perillar la victòria contra un València que ha disposat de la seua millor ocasió en una cabotada de l'holandesa Ellen Jansen que ha tret davall del pal en una gran intervenció la portera de l’equip basc.