L'Athletic Club, rival del Llevant en semifinals de Copa del Rei

L'eliminatòria es jugarà a doble partit per un lloc en la final del 17 d'abril.

El Llevant celebra la classificació per a semifinals de Copa del Rei
El Llevant celebra la classificació per a semifinals de Copa del Rei / Twitter: @LevanteUD

El Llevant ja coneix rival en les semifinals de Copa del Rei. Serà l'Athletic Club. L'eliminatòria serà a doble partit. L'anada es jugarà l'11 de febrer a les 21:00 hores, i la tornada el dijous 4 de març a les 21:00 hores.

L'anterior precedent en la competició va ser l'any en la temporada 46-47. Aquell any, el Llevant competia en la Segona Divisió i l'Athletic en Primera Divisió. L'eliminatòria va finalitzar amb un marcador de 8-6 final per als bascs. En l'anada l'Athletic va guanyar per 6 gols a 2 i, en la tornada, el Llevant va aconseguir un insuficient 4-2 a València.

Els de Paco López han arribat a aquesta ronda després d'eliminar en quarts de final el Vila-real amb un gol en l'últim minut de la pròrroga de Roger Martí. Enguany, l'equip granota ha aconseguit estar entre els quatre millors dels 112 que van començar la competició i buscar seguir sumant per a arredonir una gesta que ja és història.

De fet, és la segona vegada que l'equip granota arriba tan lluny en la competició del KO. L'altra va ser fa 84 anys, el 1937, quan encara es deia Copa de la República.

El guanyador de l'eliminatòria s'enfrontarà al guanyador de l'altra semifinal entre el Sevilla i el Barcelona en la final del 17 d'abril que es jugarà a l'estadi sevillà de La Cartuja.