L'atac marca el mercat de fitxatges del Vila-real

Gerard Moreno, Morales i Lo Celso són els noms que centren l'actualitat de l'equip

L'atac del Vila-real és la gran incògnita del mercat groguet

El presumible interés del Barça per Gerard Moreno arriba justament quan les negociacions amb Robert Lewandowski semblen frenar-se. Podria ser una estratègia de mercat, però el que és cert és que Gerard, té una clausula de cent milions, lluny dels quaranta que podria oferir el Barça pel jugador clau del projecte groguet i a qui el club no deixaria eixir a qualsevol preu.

Altres jugadors que mantenen expectants els groguets són Giovani Lo Celso i José Luis Morales: dos jugadors per a l'atac del Vila-real que dissenya Emery.  

L'interés per l'argentí és clar, però les negociacions amb el Tottenham es preveuen llargues. Els anglesos volen vendre'l perquè no entra en els plans d'Antonio Conte, però no deixaran que isca a baix preu.

De fet, tenen l'objectiu d'augmentar els vint milions que ofereix d'entrada el Vila-real, que té a favor la voluntat del jugador per a continuar com a groguet.

En el cas de Morales l'adeu del Llevant ja és inevitable. Dues temporades com a groguet són el seu futur immediat. Un camí que s'obrirà una vegada el Comandant s'acomiade de la que ha sigut sa casa. Pas previ i fonamental per a arribar a La Ceràmica els pròxims dies. 

També et pot interessar

stats